Despre noi

Global Database este lider de piață în business intelligence, oferind informații despre companii prin platforma noastră online și soluții integrate în fluxul de activitate. Dacă ești în căutare de potențiali clienți, de informații financiare ale companiilor, de informații privind rapoarte de credite comerciale sau despre tehnologia pe care o companie o folosește, Global Database oferă o platformă unică, pentru a acoperi toate nevoile.

Astăzi, din ce în ce mai multe informații devin disponibile public. Modul în care colectăm, organizăm și analizăm datele ne fac diferiți. Noi preluăm date live dintr-o gamă largă de surse autoritare, le combinăm și le prezentăm cu claritate.

 

Acesta este motivul pentru care soluțiile noastre sunt utilizate de mii de profesioniști în vânzări, marketing și finanțe din companii de top, printre care Microsoft, Avaya, Cisco, KPMG, Maserati, DHL, Dupont, Iveco, Caterpillar, Ipsos, Motorola Solutions, Experian și multe altele.

Use over 100 filtering criteria to identify your ideal customer
Get emails & phone numbers for senior management
Download the list to XL, Salesforce or API
globaldatabase watch video

Misiunea noastră

Scopul nostru principal este de a face ca informațiile despre companii și angajatii lor să fie mai accesibile publicului. Din acest motiv, am decis în 2016 să punem la dispoziția publicului toate datele noastre, ceea ce va aduce transparență completă în modul în care se desfășoară afacerile la nivel global.

Date și cifre

Biroul central al Global Database se află în Londra, Marea Britanie și poate fi contactat la: